AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU TOPLANTISI YAPTIK

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu HEDEF YKS Projesi kapsamında Akademik Takip Komisyonu Odası oluşturularak sene başı Komisyon toplantımızı yaptık.Toplantıda okul başarımızın artması ve YKS ye girecek öğrencilerimize yönelik neler yapabileceğimiz üzerine konuşuldu.Okul komisyon koordinatörü Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Nevin Karağaç seçilerek sene boyu yapılacak faaliyetlerin planı hazırlandı.DYK lara katılımın düzenli sağlanması, denemede netlerini arttıran ve ilk üçe giren öğrencilerin ödüllendirileceği, koç öğrenci ve öğretmenlerin belirlenmesive öğrencilerin takibinin sağlanması için çizelgelerin oluşturulması,okula meslek elemanı davet edilmesi,mezun öğrenci buluşması,motivasyon ve üniversite gezilerinin planması, öğretmen branş paneli düzenlenmesi gibi pek çok konuda faaliyet yürütülmesine karar verildi.

19-10-202319-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 14:49 - Görüntülenme: 58