Okulumuzda "ANADOLU MEKTEBİ PANELİ"Düzenlendi

Anadolu Mektebi okumalarını yürüten Sinop Boyabat’ta Hikayeciliğimizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu İlçe Paneli; 20 Mart 2024 Çarşamba günü okulumuz Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Türk Telekom Fen Lisesi, Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesinden Anadolu Mektebi öğrencilerinin konuşmacı olduğu panelde izleyenler Mustafa Kutlu'yu ve eserlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Panel Başkanlığını Türk Telekom Fen Lisesi öğrencisi Fadime Nida ŞEN’in yaptığı programda panelistlerden Zeynep KAYA “Mustafa Kutlu'nun Eserlerinde Mekân" başlıklı konuşmasını yaparken diğer konuşmacılar Gül Nisa TAMAR "Mustafa Kutlu Hikayelerinde Fedakarlık” Fatma Rümeysa ÖZTÜRK “ Kutlu’nun Büyüttüğü Hasret Fidanı", Tuana Ceylin Avcı "Mustafa Kutlu'nun Eserlerinde Çaba Kavramı" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

İl Koordinatörümüz Çağlar Sarıtaş’ın değerlendirme konuşmalarını yaptığı panelde Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Cebeci tarafından faaliyete katılan öğrencilere ve danışman öğretmenlere katılım belgesi verildi.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 22:26 - Görüntülenme: 28