SİNOP / BOYABAT - Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

May

Okul idaresi tarafından öğrencilerin DYK 'ya öğrencilerin katılımını arttırmak amacı ile bilgilendirme yapıldı.11. sınıflara yönelik Yaz kampı ve üniversite gezisi planlandığı bilgisi verildi.

May

Okul rehberlik servisi tarafından velilere yönelik madde bağımlılığı ve diğer bağımlılık türleri hakkında bilgilendirici seminer verildi.

Mrt

Okulumuz 2019 mezunu Recep ÖZCAN isimli öğrencimiz 12. sınıf koç öğrencilerimiz ile buluştu.Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü

kazanma sürecinde neler yaşadığı ,sınava nasıl hazırlandığı ile bilgi vermenin yanı sıra üniversite ve bölümü hakkında öğrencilerden gelen sorulara yanıtlar verdi.

Okul mezunu olan öğrencimizin aynı sıralardan geçerek  hedefini kazanması YKS 'ye hazırlanan öğrencimizin motivasyonlarını arttırmıştır.

Ara

Okul rehberilk servisi tarafından öğrencilere ders çalışma teknikleri, doğru ders programı hazırlamanın nasıl olacağı, ders çalışma ortamının düzenlenmesi,etkili zaman yönetimi vs. konuları hakkında bilgilendirici seminer verildi.Okul başarı puanının YKS puanına etkisi öğrencilere hatırlatıldı.

Ara

Okul Rehberlik servisi tarafından 10-11-12. sınıf öğrencilerine YKS tanıtımı yapıldı.Sınavın bir sürecin sonucu olduğu vurgulanarak okul başarı puanı ve okul birinciliğinin önemi vurgulandı.

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından velilere YKS tanıtımı yapılmasının yanı sıra aile içi iletişimi, teknoloji bağımlılığı konularında da bilgilendirici seminer verildi.